Takaisin maan pinnalle

Astrologit ympäri maailmaa ovat vaivanneet päätään sillä, mikä asetelma taivaalla kuvaisi Islannin tulivuorenpurkausta ja sen aiheuttamaa liikennekaaosta Pohjois-Euroopassa.

Yksi selkeimpiä ehdokkaita on merkurius, tuo viekas kauppiaiden, varkaiden ja matkustavaisten suojelija, joka aloitti perääntyvän liikkeen härän merkissä maanantaina 17.4.  Merkurius tekee perääntyvän silmukan kolme kertaa vuodessa. Perääntyvän merkuriuksen aikana tavallisesti viestien välityksen sanotaan takkuilevan ja kaikki pitää tarkistaa moneen kertaan. Kun liikennettä kuvaava merkurius perääntyy maan hallitsemista merkeistä juurevimmassa, härässä, sen viesti on konkreettinen: alas sieltä! Kuinka paljon Euroopassa joka päivä lennetään turhaan? Voisiko liikennettä kuljettaa myös maata pitkin? Kuka tietää.. Perääntyvä liike jatkuu toukokuun yhdenteentoista päivään asti. Lisää aiheesta täällä ja myös täällä.

Merkurius kuitenkin perääntyy monta kertaa vuodessa ja tulivuorenpurkauksen, joka järkyttää haavoittuvaista modernia elämäntyyliä voi tulkita paljon dramaattisemminkin. Amerikkalaiset kollegat täällä ja täällä ovat liittäneet tapahtumat kesällä lähestyvään pluton, saturnuksen ja jupiter-uranus -yhtymän muodostamaan t-ristiin tai pikku asteroidi cereksen tekemään yhtymään plutolle kauriissa.  Tässä kuviossa isot purkautumiset (jupiter-uranus) estävät (saturnus) matkustamista (jupiter) taustallaan vaatimus infrastruktuurin pysyvistä muutoksista (pluto kauriissa).  Ceres taas symboloi kärsivää äiti maata.  Voi voi sentään.. Tähtien väli symppaa kaikkia, joiden sukulaiset ovat jumissa maailmalla ja kehotta ostamaan junaliput.

Aurinko on muuten siirtynyt tänä aamuna härän merkkiin ja puutarhan kuopsuttelu voi alkaa.

Mainokset

0 Responses to “Takaisin maan pinnalle”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

huhtikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: