Härän merkki

Härkä on eläinradan toinen merkki ja sen vuodenaika sijoittuu huhtikuun lopusta toukokuun loppuun kasvun alkamisen aikaan. Härän symboli kuvaa maanviljelyä ja maan muokkausta, mutta sen alaan kuuluu kaikki materiaalinen luovuus ja tuottavuus rahan ansaitsemisesta kuvanveistoon ja käsityöläisyyteen.

Maa-elementin merkkinä härkä ymmärtää materiaalista todellisuutta paremmin kuin käsitteiden kanssa puuhailevat ilma-ihmiset, tuntemuksiaan luotaavat vesi-ihmiset tai intuitiotaan seuraavat tuli-ihmiset ja voi muuttua hyvinkin työteliääksi, kun saa päätettyä, mihin keskittää voimansa. Mutta koska härän merkkiä hallitsee venus-planeetta, hänellä ei ole mihinkään kiire.

Neljän ensimmäisen merkin alla (oinas, härkä, kaksonen, rapu) syntyy ainutlaatuisia tahtoihmisiä, joiden tehtävä on elää itsensä näköinen elämä. Jos oinaan merkki kuvaa vaistomaista minuuden tunnetta, härkä kuvaa yksilön aistimuksia ulkomaailmasta. Härässä on monella tasolla kyse fyysisestä kokemuksesta ja havainnosta. Tästä seuraavat härän laatutietoisuus ja kuuluisa nautinnonhalu.

Härkä on jo nuorena oma itsensä ja pystyy ymmärtämään teini-ikäisiä vanhempanakin. Härillä on voimakas oma tahto ja heitä on lähes mahdotonta määräillä. Härän oma kroppa on hänen temppelinsä, joten siihen suoraan vaikuttavat harrastukset saunomisesta urheilun kautta herkutteluun ovat etusijalla. (En ole koskaan nähnyt härkä- tai vaakaihmisten kieltäytyvän makeista jälkiruuista, mutta ei heidän tarvitsekaan, koska venus nyt yksinkertaisesti antaa luvan elää vähän makeampaa elämää.) Musiikki, joka on aistinautintojen ohella venuksen suojeluksessa, istuu monille härkäihmisille luonnostaan. Sekä Stevie Wonder (13.5.1950) että hänen suomalainen oppipoikansa Tuomo Prättälä (30.4.1979) ovat esimerkkejä lahjakkaista muusikoista. Härkä voi olla uskomattoman fiksu rahan kanssa ja antaa yleensä hienoja, mietittyjä lahjoja.

Härkä etsii pysyvyyttä niin ihmissuhteissa kuin muutenkin ja pystyy myös tarjoamaan sitä muille. Kun kaikki muut ystäväpiirissäsi ovat muuttaneet ulkomaille tai vaihtaneet sukunimeä, härkä yleensä ei ole, koska hän on jo oma itsensä sellaisena kun hän on.

Mainokset

0 Responses to “Härän merkki”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

Touko 2010
ma ti ke to pe la su
« Huh   Kes »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: