Leijonan merkki

Koska leijonan aikaan eletään loppukesää, hän voisi hyvin aina näyttää siltä että on juuri tullut lomalta, sillä rento olemus ja hyvännäköinen rusketus sopivat tälle charmikkaalle otukselle. Leijona on yleensä arvokas, levollinen ja varmistaa että hänet huomataan. Tuli-elementin merkkinä leijona on ennemmin innostuva ja oivaltava kuin harkitseva tai järkeilevä tapaus ja kiinteänä merkkinä leijona pitää perinteistä.

Leijonan hallitseva planeetta aurinko symboloi astrologiassa ihmisen tietoista minuutta ja itseilmaisua. Koska leijonalla on erikoisoikeus näihin auringon lahjoihin, hänelle on tärkeää saada tunnustusta omalle ainutlaatuiselle persoonalleen ja omille projekteilleen enemmän kuin muilla. Oman polun löytämiseen voi kulua tavallista kauemmin aikaa, koska leijona olettaa, että asiat ja varsinkin pikkuasiat järjestyvät ajan myötä itsestään.  Eikä tässä nyt mistään tavallisesta olekaan kysymys!  Jos mahdollista, jonkun muun kannattaisi huolehtia raha-asioista, koska leijonalla on myös kallis maku.

Persoonan säteilyllä on kaksi tapaa tulla ilmaistuksi – luovuus ja romanttinen rakkaus. Leijona symboloi erityisesti romanssin alkuvaihetta, jossa toisesta on hurmaannuttu, häntä ihaillaan ainutlaatuisena yksilönä ja osoitetaan se näyttävin elein. Leijonat yleensä pystyvät säilyttämään tämän näkökulman rakkauteen ja eroavat harvoin. Lämpö, anteliaisuus ja arvostava asenne kuuluvat myös ystävyyssuhteisiin.

Monien leijonaihmisten hiukset muistuttavat tavalla tai toisella harjaa. Miehet suosivat polkkamallia ja naisten hiukset ovat kauniit ja runsaat.  Näyttävä pukeutuminen sopii leijonille – kirkkaat värit kuuluvat asiaan ja leopardikuosin ehkä ainoa oikea paikka on leijonamerkkisen päällä. Toki sellaiset yksinkertaisen tyylin mestarit kuin Coco Chanel ja Jackie Kennedy Onassis ovat myös syntyneet leijonan merkissä. Suomalaisista leijonista on pakko mainita Esa Saarinen.

Leijona on luonnollinen joukon keskipiste ja parhaimmillaan silloin, kun hänen ei tarvitse epäillä omaa arvoaan. Jos leijonalla kuitenkin on liian huono itsetunto tai joku uhkaa hänen asemaansa, eläinten kuningas voi ryhtyä todella pikkumaiseksi ja taistella viimeiseen asti.  Leijonan heikkous on hänen loukattu ylpeytensä. Jos hän kuitenkin onnistuu tekemään jotain ainutlaatuista ja toisetkin huomaavat sen, iso kissa saa olla oma hurmaava itsensä.

Mainokset

0 Responses to “Leijonan merkki”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

elokuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Hei   syys »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: