Skorpionin merkki

Skorpioni on viimeinen syksyjakson merkki ja kuten vuodenaikansa lokakuun lopusta marraskuun lopulle, se laittaa meidät seinää vasten. Marraskuussa luonto kuolee ja nimen alkuosa marras merkitsee vanhassa suomessa kuoleman ennusmerkkiä tai kuolevaa ihmistä. Mitä ominaisuuksia tarvitaan, kun joutuu kohtaamaan kuoleman jo syntyessään? Vuodenaika ainakin haastaa katsomaan sisäänpäin ja selvittämään, kehen voi luottaa.

Veden elementin merkkinä skorpioni on mielikuvituksekas ja tunneherkkä, mutta toisin kuin huolehtiva rapu tai haaveileva kalat skorpioni etsii ennen kaikkea alkemiallisiin mittasuhteisiin yltävää rakkautta, joka sulattaa yksilön rajat ja muovaa kummankin uudeksi. Usein hän etsii tätä seksistä, mutta kuolema ja uudelleen syntymä rakkaudessa voi tarkoittaa muutakin. Skorpionin kiinteä laatu taas viittaa pysyvyyden tavoitteluun, joka on vastapäisellä merkillä härällä enimmäkseen konkreettista  ja skorpionilla tunne-elämän pysyvyyttä.

Pinnalliset tuttavuudet eivät skorpionia kiinnosta ja ensikohtaamisella hänestä ei saa paljon irti. Suurimpaan osaan ihmisistä skorpioni suhtautuu välinpitämättömästi. Jos taas pääset skorpionin ystäväksi, hän edellyttää sinulta ehdotonta lojaalisuutta. Luottamuksensa arvoiset hän palkitsee tunneälyllään, mustalla huumorillaan ja olemalla todellinen ystävä hädässä. Tämä merkki osaa säilyttää muiden salaisuuksia, mutta suhtautuu yhtä tarkasti omaan yksityisyyteensä. Bonuskorttien välttelijät ovat skorpioneja, koska he eivät halua, että heidän tekemisistään ja menemisistään jää jälkiä. Itse he kyllä ovat mestareita onkimaan tarvitsemaansa tietoa ja rakastavat salaliittoteorioita.

Skorpionin hallitseva planeetta pluto on manalan valtias. Se ei päästä helpolla, vaan edellyttää suojatiltaan jonkinlaista jatkuvaa viimeiselle rajalle menemistä. Skorpionit ovat äärimmäisyysihmisiä hyvässä ja pahassa. Intensiteetti on toisaalta elämänvoimaa ja intohimoa ja toisaalta voi näkyä järjettömänä vallankäyttönä tai tarpeena kostaa. Valta kiehtoo useimpia pluton lapsia – jos he eivät itse sitä käytä, he ainakin ymmärtävät sen toimintaa.

Skorpioneille sopiva tyyli kuvastaa luonteen tinkimättömyyttä ja on yleensä dramaattinen. Tämä merkki ei näytä tyhmältä mustassa, kirkkaan punaisessa, nahassa tai niiteissä! Gootahtava tyyli, juhlavat iltapuvut tai hää- ja hautajaisvaatteet niinikään sopivat skorppareille. Skorpionin voi tunnistaa myös intensiivisestä tuijotuksesta.

Kaikki syksymerkit liittyvät tavalla tai toisella yhdessä elämiseen ja parisuhteeseen. Skorpioni kuvaa ehdotonta, kunnes kuolema meidät erottaa -tyyppistä rakkautta ja samalla myös keski-ikäisten kaikennähneitä parisuhteita. Suomalaisia tarinoita näistä voi kuunnella vaikka Ismo Alangon (12.11.1960) tai Tuomari Nurmion (21.11.1950) levyiltä.

Mainokset

0 Responses to “Skorpionin merkki”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

marraskuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Lok   Jou »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: