Aurinko Vesimiehessä

Aurinko on tänä vuonna siirtynyt vesimiehen merkkiin viime perjantaina 21.1. ja liikkuu siinä helmikuun 20. päivään asti. Kun aloitin blogin vuosi sitten, kirjoitin vesimiehen merkistä lyhyesti täällä.

Minulla ei ole paljon lisättävää, mutta merkin hallitseva planeetta uranus ja kiinteä laatu ansaitsevat muutaman sanan.

Uranus löydettiin tai sitä alettiin havainnoida systemaattisesti 1700-luvun lopussa. Astrologit yhdistävät siihen ensimmäisten tasavaltojen syntymisen eli Ranskan vallankumouksen ja Yhdysvaltojen perustuslain ja valistusfilosofien ja ensyklopedistien uskaliaan oman järjen käytön ja erottautumisen uskonnosta. Uranus on astrologisesti mars-planeetan isoveli siinä missä neptunus on venuksen isosisko. Uranuksen vaikutus on räjähtävää ja yllätyksellistä, vanhat rakenteet murtavaa voimaa ja koskettaa kollektiivia tai yksilön suhdetta muuhun maailmaan siinä missä mars liikkuu henkilökohtaisella tai kahdenvälisellä tasolla. Tästä päättelemme, että vesimiehille tärkeimpiä asioita ovat tasa-arvo ja yllätykset. Ennen uranuksen löytymistä vesimiehen merkin hallitsijana pidettiin saturnusta. Vesimiesten kyky suhtautua viileän älyllisesti niin muiden kuin omiinkin elämänkäänteisiinsä on varmasti tätä perua.

Kiinteät merkit (härkä, leijona, skorpioni, vesimies) ilmentävät elämällään ja luonteellaan pysyvyyttä. Miten pysyvyys liittyy uusia keksintöjä harrastavaan, vallankumoukselliseen vesimieheen? Väitän, että vesimiehet ovat ikuisia kapinallisia ja jääräpäisiä uuden etsijöitä. He valitsevat aina vieraan ennen tuttua, uuden näkökulman koetellun sijasta ja nykyaikaisimman tavan hoitaa asia yrittämättä sen kummemmin sopeutua tilanteeseen. Totta kai voit myös luottaa vesimiehen olevan ystäväsi.

Mainokset

0 Responses to “Aurinko Vesimiehessä”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

tammikuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Jou   Hel »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: