Maaliskuun kuukausihoroskooppi

Kalat

Maaliskuu on oma kuukautesi, joka jatkuu astrologian näkökulmasta kevätpäivän tasaukseen 21.3. asti.  Koko jaksoa leimaa energinen meininki: taistelu vääryyttä vastaan tai tavallista räväkämmät taideprojektit. Erityistä potkua aloituksille saat 4.3. ja treffeille sopiva viikonloppu olisi 18.-19.3. 28.3. jälkeen helmikuun kalat ovat kaikkien suosikkeja.

Oinas

Kaikki oinaat ovat tämän kevään iloisessa myötätuulessa, mutta maaliskuussa vaikutus osuu tarkimmin 1.-10.4. syntyneisiin.  Kokeile uutta, taivaan puolesta se onnistuu!  Jos muut oinaat ovat kevätväsyneitä, viimeistään 21. 3. aurinko alkaa taas paistaa.  Sitä ennen älä juopottele, vaan päästä irti vanhasta.

Härkä

Maaliskuussa ei ole mitään vikaa, mutta ei ehkä mitään erikoistakaan.  Voit saada jollain tapaa kummallisen ystävän tai voit viihtyä netissä tavallista enemmän.  Viikonlopussa 18.-20.3. on eniten aineksia romantiikalle, mutta todellisia parrasvaloja saat odottaa touko-kesäkuulle.

Kaksoset

Maaliskuu ei ole ehkä suosikkivuodenaikasi, mutta välille 3.-28.3. osuu kevään sosiaalisesti mukavin jakso. Vastaa kutsuihin ja tapaa uusia ihmisiä.  Kaikki sanottavasi ei mene perille, mutta se ei ole välttämättä olennaista.  Jos sinulle tulee tarve kaunistella totuutta, koeta vastustaa kiusausta keskittymällä kauniiseen elämään sen sijasta.

Rapu

Rapu on enimmäkseen sovussa maaliskuun kanssa, koska hän saa aikaiseksi ja tulee kuulluksi. Pinnan alla mannerlaatat kuitenkin liikehtivät hitaasti.  5.-15.7. syntyneet joutuvat kertaamaan jo tehtyjä päätöksiä ja 1.-10.7. syntyneet saattavat liioitella. Erityisen energistä voi olla 4.3. ja hauskaa 18.-19.3.

Leijona

Kevät 2011 on leijonille kokonaisuudessaan myönteinen ja innostava. Maaliskuussa tästä saavat osansa varsinkin elokuun alkupäivinä syntyneet. Olet erityisen viehättävä 28.3. asti ja aurinko alkaa muutenkin lämmittää kevätpäivän tasauksen aikaan 21.3.

Neitsyt

Maaliskuu voi korostaa ihmissuhteita.  Varaudu sydämentykytyksiin tai vastakkainasetteluihin varsinkin 4.3. tai viikonloppuna 18.-20.3. Ilmassa voi olla sinun makuusi liikaa aavistuksia tai vihjailuja, mutta saatat nähdä paljon kauneutta siellä, missä maltat olla vaatimatta selitystä. Kevätpäivän tasauksesta lähtien tunnelma muuttuu suoraviivaisemmaksi.

Vaaka

Vaakojen skarppaamisen vuodet ovat maaliskuussa tarkimmillaan 5.-15.10. syntyneiden elämässä.  Heidän on aika keskittyä olennaiseen ja näyttää kyntensä. Kaikki vaa’at voivat tavata kavereita 28.3. asti ja ottaa tällä kertaa sen oudonkin tyypin mukaan. Lokakuun alkupäivinä syntyneet korjaavat ehkä satoa kuusi vuotta sitten alkunsa saaneista ideoista.

Skorpioni

Maaliskuu on paljon helmikuuta hauskempi, sinulla on tällä kertaa sekä tarmoa että älyä. Lapset, koirat ja miehet uskovat kun puhut.  Jos kuuntelet intuitiotasi, osut todennäköisesti oikeaan.  4.3. sopii asioiden aloittamiseen ja viikonloppu 18.-20.3. kauniisiin hetkiin.

Jousimies

Kevättä jo innoissaan odottava jousimies voi pettyä maaliskuuhun, koska se on kuitenkin enimmäkseen talvea.  Vain joulukuun ensi päivinä syntyneet saavat osansa taivaallisesta myötätuulesta ja uusista ideoista.  Muiden täytyy koettaa välttää liukastumista ja humaltumista kevätpäivän tasaukseen 21.3. asti, jolloin aurinko alkaa lämmittää myös jouskareita.

Kauris

Maaliskuu on perusvireeltään ystävällinen ja kevätväsymyksessään luova.  Kauriiden muutospaineet osuvat tässä kuussa 5.-15.1. syntyneisiin, joiden päätökset voivat koskea avioliittoja tai muita kumppanuuksia.  1.-10. syntyneet ovat vaarassa ahnehtia liikaa asioita hoitaakseen. Joulukuinen kauris saattaa yllättyä.

Vesimies

Vesimies on 28.3. asti kaikkien suosikki.  Helmikuun hyvä vire saa maaliskuussa romanttisia ja suloisia käänteitä, kehottaa tapaamaan ihmisiä ja ehkä hankkimaan jotakin kaunista.  Panosta myös musiikkiin – voit löytää itsesi musisoimasta pitkän tauon jälkeen tai saada ison elämyksen konsertista. Velvollisuudet ja huvit ovat sopivassa tasapainossa koko vuoden.

Mainokset

0 Responses to “Maaliskuun kuukausihoroskooppi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

helmikuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Tam   Maa »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: