Huhtikuun kuukausihoroskooppi

Oinas

Huhtikuu on oma kuukautesi. Tänä vuonna se on erityisen hieno, koska sinulle tarjotaan uusia ideoita ja mahdollisuuksia enemmän kuin viimeiseen 12 vuoteen. Kevätpäivän tasauksen aikaan syntyneillä mukana on vielä yllätysmomentti. Olet täynnä puhtia 3.4. alkaen, mutta lemmekkäintä on vasta 22.4. alkaen.  Erityisen paljon latausta on ilmassa 3.-4.4 ja 1.5.

Härkä

Huhtikuun parhaat päivät sijoittuvat 21.4. jälkeen, mutta sitä ennenkin on mukavaa – ehkä satujen, leffan tai viini-illan parissa. Voit edelleen ottaa rauhallisesti, vaikka suurin osa ihmisistä touhottaa jotakin.  Jos tässä kuussa paljastuu jotain ikävää, jätä se omaan arvoonsa ja jatka valitsemaasi suuntaan.

Kaksonen

Ystävät ovat tässä kuussa isossa roolissa. Verkostosi saavat uutta puhtia tai voit laajentaa niitä huomattavasti.  Nopea älysi sopii yhteen kuluvan jakson energisen meiningin kanssa.  Pikkuasiat voivat viivästyä 23.4. asti, mutta päättäväisyydestä ja rehellisyydestä on apua niiden valmiiksi saamisessa.

Rapu

Ravut saattavat potea kevätväsymystä huhtikuussa, koska heitä ei kiinnosta vuodenajan ylös, ulos ja lenkille –mentaliteetti.  Ihmiset touhottavat ja asettuvat poikkiteloin kanssasi. Ärsyttävästä yleisvireestä huolimatta voit huhtikuussa oivaltaa jotakin tärkeää siitä mitä teet työksesi tai mihin maailmassa kuulut.  Lisäksi on lupa hemmotella itseään ja tavata kavereita ainakin 22.4. saakka.

Leijona

Huhtikuun pitäisi olla leijonille vauhdikas ja iloinen. Erityistä huomiota ansaitsevat uusiin opintoihin, ulkomaanmatkoihin tai muuhun näköalan laajentamiseen liittyvät asiat. Eniten puhtia on ilmassa 3.-4.4.  ja 1.5.  Huhtikuun 22. päivän jälkeen projektit alkavat tehdä tilaa tunne-elämälle.

Neitsyt

Neitsyet saavat nauttia tunteikkaasta huhtikuusta 22.4. asti, vaikka jakson yleinen ilmapiiri suosii enemmän töiden tekemistä ja uusia projekteja.  Huhtikuun vaikutukset korostavat neitsyillä irti päästämistä – ehkä tunnistat, mitkä kuviot ovat kuolleita ja annat niiden mennä.  Voit joutua myös harjoittelemaan suoraa puhetta.

Vaaka

Huhtikuun tähdet kokoontuvat vaa’an parisuhteen ja kumppanuuksien alueelle.  Jos sillä suunnalla ei ole jo valmiiksi tapahtumien vyöryä, kannattaa alkajaisiksi vaikka tuulettaa käsityksensä siitä, mitä toiselta odottaa.  Eniten joutuvat omissa asioissaan skarppaamaan 10.-20.10. syntyneet. Lemmekkyys astuu näyttämölle viimeistään 22.4. lähtien.

Skorpioni

Huhtikuussa on skorpioneille tarjolla mukavaa ja leppoisaa yhdessäoloa, mutta myös planeettarypäs terveyteen liittyvällä alueella.  Ota terveyteen ja jaksamiseen liittyvät merkit vakavasti – lepää pois päänsärky ja varo kaatumista.  On erityisen hyvä aika miettiä, onko arjessasi liikaa vauhtia. Jos omistat lemmikin, sen kanssa on huhtikuussa hauskaa.

Jousimies

Taivas tukee jousimiehen seikkailuja koko huhtikuun.  Olisi erinomainen aika esimerkiksi kirjoittaa kirja, tulla raskaaksi tai rakastua.  Jos mikään mainituista ei ole ajankohtainen, mieti ainakin, mitä vielä tekisit ollaksesi juuri sinä ja näyttääksesi sen muille. Älä näissäkään olosuhteissa tuhlaa kaikkia rahojasi.

Kauris

Huhtikuu ei ole rauhallinen tai tasainen kuukausi.  Onko tuuletuksen paikka kotona tai kesämökillä? Suunnitteletko asunnon vaihtoa? Vai sanotaanko lapsuuden perheessäsi vihdoin auki asioita vuosien jälkeen? Aikaa on ainakin kesäkuulle asti.  Jos jonkun kauriin opinnot ovat kesken, nyt on myös hyvä aika tehdä niitä valmiiksi.

Vesimies

Huhtikuun ilmapiiri on vesimiesten osalta pirteää ainakin 21.4. saakka. Voimakas kevättuuli osuu erityisesti vesimiesten kykyyn viestiä ja ilmaista itseään.  Uskallatko ottaa käyttöön uuden välineen tai puhua suoremmin kuin koskaan ennen?  Perusteellista siivousta voivat tarvita myös arkiset rutiinit ja sisarussuhteet.

Kalat

Huhtikuu on kaloille maaliskuuta suloisempi – olet ystäväpiirisi suosikki, rakastettusi lemmikki tai uusiin ihmisiin helposti tutustuva ihanuus ainakin 22.4. asti. Kuukauden toinen teema liittyy rahaan ja tavaraan. Palkankorotus tai auton ostaminen sopivat kuvaan, mutta yhtä lailla turhasta kamasta eroon hankkiutuminen tai entistä itsenäisempi, rohkea ote omista raha-asioista olisivat taivaan suosiossa.

 

Mainokset

0 Responses to “Huhtikuun kuukausihoroskooppi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

maaliskuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Hel   touko »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: