Toukokuun kuukausihoroskooppi 2011

Toukokuun horoskooppi ilmestyy noin viikon myöhässä. Jos tiedät oman nousevan merkkisi (Asc.), kannattaa aina lukea myös siihen liittyvä teksti. Suloista kevättä!

Härkä

Tämä on oma kuukautesi ja pitkän hiljaiselon jälkeen alat päästä tapahtumien keskipisteeseen. Viimeistään 16.5. olet sekä hyvin energinen että kaikkien suosikki ja kesäkuun alussa on luvassa vielä parempaa.  Romanttisiin kohtaamisiin sopii erityisesti 17.5. Pidä hauskaa!

Kaksonen

Kaksosen elämässä on toukokuussa enemmän salaisuuksia kuin tapahtumia. Hoida suoraa puhetta vaativat asiat ennen 16.5., sen jälkeen meno hidastuu.  Yleisfiilis on kuitenkin tasaisen myönteinen ja 22.5. lähtien olet jälleen samalla aaltopituudella maailman kanssa.

Rapu

Toukokuu on ehdottomasti mukavampi kuin huhtikuu, varsinkin 16.5. jälkeen.  Olet ehkä saanut suurimman osan ärsyttävistä asioista selvitettyä ja pääset tapaamaan luotettavimpia ystäviäsi. Kesäkuun viimeisen viikon rapujen kannattaa käyttää valtaa viisaasti. Tärkeitä päiviä ovat 16.5. ja 30.5.

Leijona

Kevätaurinko hyväilee leijonaa 16.5. asti, mutta sen jälkeen muut pääsevät parrasvaloihin ja tapetilla on enemmän työasiaa. Toukokuun lopusta 22.5. lähtien tunnet taas olevasi osa yhteisöä johon kuulut – ystävät ja sukulaiset tarvitsevat sinua.

Neitsyt

Hyviä uutisia – toukokuussa olet samalla aaltopituudella maailman kanssa ja 16.5. lähtien sinulla on vielä runsaasti sekä potkua että viehätysvoimaa.  Pidä hauskaa ja pane toimeksi. 22.5. lähtien meno voi muuttua sekavammaksi, mutta kesäkuun alku lupaa hyviä uutisia vielä lisää.

Vaaka

Sinua viedään myös toukokuussa, mutta tunnelma rauhoittuu jonkin verran 16.5. lähtien ja kuviot muuttuvat pysyvämmiksi. Kevät tarjoaa runsaasti aistinautintoja, mutta käytä luottokorttia maltillisesti aina 10.6 saakka.

Skorpioni

Toukokuu korostaa skorppareiden kumppanuuksia ja liittoja. Oman rakkaan kanssa kipinä löytyy uudestaan ja sinkut tapaavat ihmisiä. Voit löytää myös uuden innostavan työparin tai kaverin bisneksiin. Energistä on varsinkin täyden kuun aikaan 16.5.

Jousimies

Edellisen kuukauden vauhtia riittää 12.5. asti, sen jälkeen joudut luultavasti keskittymään johonkin hyvin arkiseen. 22.5. lähtien tunnelma on taas innostavampi. Tässä kuussa pitää kuunnella fyysisiä oireita ja levätä ennen kuin sairastuu vakavammin.

Kauris

Toukokuun paras puhti ja viehätysvoima löytyvät 16.5. jälkeen. Olet kuitenkin alusta lähtien luovalla ja leikkisällä päällä ja voit vaikka ihastua. Jos isot muutokset ovat kesken, ei kannata  yrittää liikaa, vaan voit antaa asioiden olla ja kehittyä jonkin aikaa.

Vesimies

Perusvesimies on cool eikä sekoa keväästä samassa mittakavassa kuin muut. Toukokuu voi tuntua takkuiselta varsinkin 16.5. jälkeen, mutta 22.5. jälkeen rytmi muuttuu taas fiksummaksi ja nopeammaksi.  Esillä voi olla kotiin tai lapsuudenperheeseen liittyvää asiaa.

Kalat

Toukokuusta  tulee kiva, varsinkin 16.5. jälkeen – ehkä vanhat kaverit kutsuvat syömään tai pidät hauskaa sisarusten kanssa. Olet hyvässä kirjoitusvireessä. 22.5. jälkeen muut alkavat poukkoilla. Helmikuun lopun kalat näkevät edelleen hurjia unia.

Oinas

Edellisen kuukauden vauhti riittää 12.5. asti, sen jälkeen ainakin huhtikuun kahden ensimmäisen viikon aikana syntyneillä on rauhallisempaa. Toukokuun omat teemat liittyvät siihen mitä omistat. Raha-asiat ovat tavallista paremmin ja jokin onnistunut ostos sopisi kuvaan.

Mainokset

0 Responses to “Toukokuun kuukausihoroskooppi 2011”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

Touko 2011
ma ti ke to pe la su
« Maa   Hei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: