Kesäkuun kuukausihoroskooppi

Jos tiedät nousevan merkkisi (Asc.), kannattaa aina lukea myös sitä koskeva teksti. Kesäpäiviä kaikille!

Kaksonen

Tämä on oma kuukautesi. Maailma on kesäkuussa yhtä kiinnostava ja monipuolinen kuin kaksosten merkin alla syntyneet ihmiset. Energisiä päiviä ovat 1.6. ja 15.6. Alkukuusta pääsi on terävä, 10.6. alkaa ehkä koko vuoden seurallisin ja mukavin neliviikkoinen ja juhannuksen aikaan muiden jo hiljentyessä lomille sinulla on vielä ennätysmäärä puhtia.

Rapu

Kesäkuussa mukavinta on kuun alussa ja sen lopussa juhannuksen jälkeen. Saat kyllä asioita tehtyä myös ennen juhannusta, mutta ilmassa voi olla selittämättömältä tuntuvaa surumielisyyttä ja jopa pelkoja. Älä ota niitä liian vakavasti, vaan anna kosmisen sään tulla ja mennä. Juhannuksen jälkeen pääset maailman kanssa synkkaan.

Leijona

Antoisien verkostojen jakso jatkuu juhannukselle asti ja kemut voivat tulla kysymykseen 10.6. alkaen. Kesäkuu ei kannusta komeroiden siivoukseen tai himolenkkeilyyn, vaan energiaa kannattaa käyttää säästeliäästi. Juhannusviikonlopun jälkeen on lupa keskittyä miettimään itsekseen syvällisiä.

Neitsyt

Olet aikaansaavalla päällä juhannukseen asti. Alkukuusta ihmiset pomppivat asiasta toiseen käyttäen kesää tekosyynä, mutta älä anna sen häiritä. 5.6. nimittäin lähtee liikkeelle noin vuoden mittainen, joka neljäs vuosi osuva myötätuuli, joka ehtii kesäkuussa osua elokuun neitsyihin. Tartu uusiin asioihin ja johtolankoihin.

Vaaka

Kesäkuu näyttää miellyttävältä. Matka tai kurssi sopisi erinomaisesti, mutta kaverit muistavat soitella ja sinulla on sana hallussa muutenkin. Pidä keväällä löydetyistä uusista jutuista tai toiveista kiinni, nyt alkanut aika tehdä niistä totta. Paikalleen jääneet asiat alkavat edetä 13.6. lähtien.

Skorpioni

Skorpioni ei ole auringopalvoja, kesällä tärkeintä ovat isot mustat lasit. Toukokuun mukavuutta riittää kuitenkin vielä kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja viimeistään juhannuksen jälkeen tunnelma rauhoittuu muutenkin. Lokakuun lopun skorppareiden kohdalla voi näkyä valmiiksi tulemisen merkkejä isommista teemoista, jotka saivat alkunsa kuusi vuotta sitten. Ihaile tuloksia.

Jousimies

Jousiaisten kesäkuussa tapetilla ovat ystävät ja puoliso, ja jos olet suututtanut jonkun, ehkä vihollinen. Kuka on paras kumppani elämässä tai työprojekteissa? Tarjokkaita on varmasti useampia. Teemat voivat korostua 1.6. ja romantiikkaa olisi luvassa täyden kuun aikaan 15.6. Juhannuksena luultavasti hakkaat halkoja.

Kauris

Kesäkuussa on luvassa toisaalta työasioita ja toisaalta virittäytymistä mielen ja ruumiin suhteelle – tässä kuussa kannattaa levätä kun siltä tuntuu. Kesäkuu alkaa myös noin vuoden kestävä, neljän vuoden välein sattuva myötätuulen jakso, joka osuu ensimmäiseksi joulukuun kauriisiin. Lempeitä, asteittaisia uudistuksia tai tukea niihin suuriin ja hankaliin.

Vesimies

Vesimies nauttii kesäkuusta, koska ihmiset liikkuvat ja kokoontuvat yhteen. Hyviä päiviä ovat esimerkiksi 1.6. ja 15.6. Perjantain 10.6 jälkeen alkaa kesän sosiaalisesti mukavin neliviikkoinen ja juhannuksen jälkeen löydät tarmoa aloittaa ja tehdä valmiiksi. Sitä ennen ei kannata antaa ärsyttää itseään tai huhkia liikaa.

Kalat

Kesäkuun alku on monelle kalalle liian levoton, mutta juhannuksen jälkeen tunnelma paranee. Sitä ennen voi hyvällä omallatunnolla keskittyä kotiasioihin tai lapsuuden perheeseen liittyviin juttuihin – välillä on hyvä muistaa, mistä on kotoisin. 17.6. jälkeen sinulla on sana hallussa ja viestit menevät perille.

Oinas

Kesäkuun valo osuu siihen, miten puhut tai kirjoitat, voit hioa viestejäsi paremmiksi. Sisarusten kanssa on hauskaa ja otat viimeistään nyt pyörän käyttöön työmatkalle. Treeniksi sopii silti jokin nautinnollinen ja rauhallisempi kuten jooga tai tanssi. Maaliskuun oinaiden yllätykset jatkuvat. Juhannuksen jälkeen ihmettelet, missä kaikki ovat.

Härkä

Olet myös kesäkuussa taivaan suosikki melkein kaikessa, sinulla on charmia 10.6. asti ja tarmoakin aina juhannukselle. Mutta nyt tärkein: kesäkuun viidentenä alkaa vuoden mittainen jakso, joka tarjoilee uusia ideoita ja horisontteja seuraavan 12 vuoden ajaksi. Ensimmäisiksi näköalapaikoille pääsevät huhtikuun härät ja huimausta tuntevat vain vanhoihin kuvioihin jämähtäneet.

Mainokset

0 Responses to “Kesäkuun kuukausihoroskooppi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

Touko 2011
ma ti ke to pe la su
« Maa   Hei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: