Heinäkuun kuukausihoroskooppi

Heinäkuun taivaalta löytyy iso risti -niminen kuvio, jossa yhteensä neljä planeetta (saturnus, uranus, pluto ja aurinko/venus) osuvat haastaviin kulmiin keskenään. Kesä ei ole rennoimmasta päästä, mutta tuskin viime kesää tai ensi kesää hurjempi. Jos haluat tietää lisää, näpyttele googleen ”cardinal grand cross 2010-2012”. Sopivan vallankumouksellista heinäkuuta kaikille!

Rapu

Tämä on oma kuukautesi, mutta ilmassa on haastavia kuvioita.  Heinäkuun ensimmäisellä viikolla voit kokea voimakkaasti, että oma itsesi on ristiriidassa ajan vaatimusten kanssa ja viimeisellä viikolla vallanpitäjien ja rämäpäisten uudistajien kiistat aiheuttavat paineita. Hengähdystaukoja koko kuukauden ajan tarjoavat ystävät ja kauneus.

Leijona

Heinäkuun kolmelle ensimmäiselle viikolle sopisi epäitsekäs muiden palveluksessa oleminen paremmin kuin omat projektit – heinäkuun viimeisellä viikolla aurinko alkaa taas lämmittää leijonaa itseään.  Heinäkuun lopun synttärisankareilla on hurjia uusia tuulia purjeissaan ja samalla taipumusta ylilyönteihin.  Koeta olla tavallista järkevämpi.

Neitsyt

Heinäkuu sopii työntekoon paremmin kuin lomailuun ja tarmokkuutesi huomataan. Voit saada loistavia ideoita. Jos lomailet, soita vanhoille ystäville, joiden kanssa voit nauraa tai keskity yhdessäoloon perheen kanssa.  Milloin tapasit mummon viimeksi? Vältät mahanpurut, jos annat ärsytyksesi näkyä ja puhut suoraan.

Vaaka

Heinäkuussa ihmiset ovat hikisiä ja tapaavat sukulaisia. Tartu urheiluharrastuksiin, saat samalla purettua kuukauden kahden ensimmäisen viikon voimakkaita jännitteitä. Vastakkain voivat olla uudistushaluiset rämäpäät ja vanhaan juuttuneet valtaapitävät, mutta sinun tulisi enemmän kuin koskaan tietää kuka itse olet. Meno muuttuu tyylikkäämmäksi kuun viimeisellä viikolla.

Skorpioni

Heinäkuu on kesäkuukausista mukavin. Uusi kuu 1.7. ja täysikuu 15.7. voivat olla tunteikasta aikaa, tapaat ystäviä sopivan paljon ja näytät hyvältä.  Korkeintaan joku puhelias ja ärsyttävä tyyppi voi tulla perimään saataviaan – ota selvää onko hän oikeassa.  Merkin alussa syntyneiden kartalla on aineksia kestävään täyttymykseen.

Jousimies

Heinäkuu haastaa toimintaan ja jopa konflikteihin. Saat kestäviä tuloksia, jos jätät vaahtoamisen muille, vaikka sille puheliaalle nuorelle miehelle, joka tuntuu aina olevan siellä missä sinäkin. Älä käytä luottokorttia, voit syödä hyvin halvemmallakin ja kotimaiset kasvikset ovat parhaimmillaan! Heinäkuun viimeinen viikko on kuun paras.

Kauris

Heinäkuu on kesän tunteikkain, varsinkin uuden kuun aika kuun alussa ja täyden kuun aika sen puolivälissä voivat soittaa sieluasi erityisellä tavalla. Taivaalla on kuitenkin samaan aikaan haastava kuvio. Kuun alussa poikkiteloin tuntuu olevan koko ajan henki ja kuun lopussa taas yksittäiset rämäpäät. Elät tärkeitä aikoja, yritä päästää irti siitä mistä täytyy.

Vesimies

Vesimies on heinäkuussa samaan aikaan kesämökin tarmonpesä ja pikkuisen altis flunssalle. Lupauduit ehkä ruokkimaan naapurin kaloja ja sinulla voi olla paljon velvollisuuksia, pidä huolta itsestäsi ja pidä kiinni rutiineistasi. Heinäkuun viimeinen viikko tuo mukanaan tärkeiden kohtaamisten jakson. Tammikuun vesimiehet tuntevat rohkeuden hurmaa.

Kalat

Heinäkuu on kesäkuukausista mukavin. Olet sosiaalisessa myötätuulessa eikä kellään ole liian kiire, vaan aikaa pitäisi riittää pilvien tuijotteluun niin yksin kuin seurassa. Jos joku kovaan ääneen vaatii hoitamaan puolestaan jonkin pikkuasian, pääset vähemmällä, kun teet sen.  Helmikuun lopun kalojen taloudellinen tilanne on vahvistumaan päin.

Oinas

Heinäkuun taivaalla on haastavia kuvioita. Sinulla on rohkeutta enemmän kuin koskaan, mutta kapuloita rattaisiin voivat asettaa niin vanhanaikaiset, mitäänsanomattomat kuin kaikkeen sekaantuvatkin ihmiset. Saat asioita eteenpäin parhaiten, kun olet hyvin selvillä faktoista ja argumentoit selkeästi.  Heinäkuun viimeisen viikon pitäisi olla kuun mukavin.

Härkä

Heinäkuu näyttää hyvältä ja kahden edellisen kuukauden jälkeen tahti muuttuu leppoisammaksi. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi puhuessasi tai kirjoittaessasi. Tässä kuussa on sekä alttiutta väärinkäsityksille että mahdollisuus kehittyä viestijänä entistä paremmaksi.  Osa härkäotuksista on jo Jupiterin matkassa maailmalla.

Kaksonen

Heinäkuu on treenikuu tai sitten kaksonen matkustaa ja lukee karttaa pää kolmantena jalkana. Joka tapauksessa puhtiplaneetta mars on asettunut merkkiisi elokuun alkupäiviin asti ja nyt kannattaa saada aikaan vaikka koko vuoden edestä.  Koeta olla tiuskimatta hitaammille, näytä ennemmin sankarillista esimerkkiä. Voit saada loistokkaita ideoita ja raha-asioiden pitäisi olla kunnossa.

Mainokset

2 Responses to “Heinäkuun kuukausihoroskooppi”


  1. 1 minnakristiina elokuu 3, 2011 7:30 pm

    Joko joko joko pian elokuu!

  2. 2 Maija elokuu 7, 2011 9:32 am

    Oi rakkaat lukijat! Ennustaja on lomien takia jälkijunassa, mutta piakkoin elokuun viimeisen kolmen vkon jutut.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

heinäkuu 2011
ma ti ke to pe la su
« touko   Elo »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: