Elokuun kuukausihoroskooppi

Elokuun horoskooppi ilmestyy noin viikon myöhässä lomien takia. Pahoittelut ja terveiset niille, jotka ehtivät sitä jo etsiä! Jos tiedät nousevan merkkisi (Asc.), kannattaa lukea myös siihen liittyvä teksti.

Leijona

Tämä on oma kuukautesi ja maailma on yhtä loistokkaan rento kuin leijona aina 24.8. asti. Vuoden hienoin sosiaalinen jakso sijoittuu samaan aikaan ja olet ihmisten suosikki ainakin 22.8. asti. 9.8. alkaen voit kuitenkin joutua palaamaan alkukesästä tehtyihin sopimuksiin ja dokumentteihin korjataksesi sekaannukset, koeta olla kärsivällinen ja tarkka. Täydenkuun aikana 13.-14.8. on mahdollisuus huippuihanaan romantiikkaan.

Neitsyt

Pitkän tähtäimen vaikutukset tukevat sinua, mutta juuri tässä kuussa parasta aikaa on vasta 21.8. alkava kuun viimeinen puolitoistaviikkoinen. Sitä ennen voit joutua selvittelemään paperiasioita, jotka luulit jo hoitaneesi ja joiden ratkeaminen pitkittyy. Anna kummallisten aavistusten mennä sinne mistä ne tulivatkin ja nauti musiikista tai valoisista unistasi. 22.8. lähtien kaverit alkavat soitella.

Vaaka 

Tässä kuussa etualalle nousevat ystävät ja verkostot, luvassa olisi loistokkaita ja lämpimiä hetkiä porukassa. Ole kuitenkin tarkkana, jos sovit jotain uutta. Täyden kuun aikaan 13-14.8. kannattaa kuunnella luovia impulsseja, voisit saada aikaan upean biisin, runon tai tiffanylasityön. 25.-28.8. voi olla ärsyttävä viikonloppu, mutta tilanne helpottaa viimeistään ensi kuussa.

Skorpioni

Elokuun yleinen ilmapiiri suosii näyttäytymistä, joka ei skorpparia kiinnosta. Tässä kuussa voisi keskittyä urheilemiseen tai kaappien siivoukseen, puhtisi on parhaimmillaan. Saat myös puhuttua suusi puhtaaksi tarvittaessa. Voit joutua tarkistamaan paperiasioita tai viestien perillemenoa 9.8. alkaen, mutta viimeistään 27.8. asiat selviävät. Täydenkuun viikonloppu 12.-14.8. voi tarjota ristiriitaisia kaihontunteita.

Jousimies

Elokuu näyttää erittäin mukavalta. Kesän paras sosiaalinen jakso on alkanut heinäkuun viimeisinä päivinä ja jatkuu 22.8. asti. Voit mennä kulttuuririennoissa täysillä. Kesän konfliktit ovat väistyneet ja saatat harkita uudelleen opintoja tai matkoja. Täydenkuun aika 13-14.8. on erityisen sykähdyttävä. 24.8. alkaen ihmisille tulee tarve skarpata ja asiat muuttuvat ehkä monimutkaisemmiksi sinun kannaltasi.

Kauris 

Elokuun parasta aikaa on sen viimeinen puolitoista viikkoa 24.8. alkaen, kun tunnelma muuttuu ennakoitavammaksi ja ihmiset muistavat sinut taas. Siihen asti ilmassa on lähinnä vastakkainasetteluja. Toisaalta on tärkeää, että pidät oman pääsi ja annat sen näkyä. Jos tarvitset lainaa, ota se mielummin myöhemmin ja elä tässä kuussa säästäväisesti.

Vesimies

Elokuussa fiksuilla maailmanparantaja-vesimiehillä on erikoislupa olla romanttisia, jopa nyyhky- tai ällöromantiikka on sallittu. Aurinko paistaa parisuhdealueelta ainakin 24.8. asti. Lisäksi ilmassa on rutkasti vetovoimaa, taustamusiikkia ja mahdolliset kumppanit mietityttävät. Ainoa riski koskee viestien perillemenoa – jos saat uuden puhelinnumeron, varmista että se on oikea. Täydenkuun aikaan 12-14.8. on erityisen herkkää.

Kalat 

Kalojen elokuussa on runsaasti puhtia ja kannattaa tarttua tekemättömiin asioihin tai liikuntaharrastukseen. Saat paljon aikaiseksi, mutta samalla on tärkeää tarkkailla työn ja levon suhdetta. Varsinkin kolme ensimmäistä viikkoa altistavat sairastumiselle, jos et kuuntele kehon viestejä. 22.8. lähtien on luvassa suloisia ja jännittäviä kohtaamisia.

Oinas

Elokuussa on enemmän hauskuutta kuin heinäkuussa. Haasteet jatkuvat, mutta pääset hengähtämään kavereiden tai musiikin parissa ja rahatilanteenkin pitäisi olla kunnossa. Lasten kanssa voi olla huippukivaa. Pidä huolta fyysisestä jaksamisestasi ja koeta pysyä kaukana tunteilla manipuloivista ihmisistä. 24.8. jälkeen pääset keskittymään työasioihin.

Härkä

Elokuu voi tuntua ristiriitaiselta, kun ihmiset heiluvat kulttuuririennoissa eivätkä osaa rauhoittua nauttimaan olostaan. Härällä on pitäisi kuitenkin olla jo jonkin verran omia uusia ideoita tämän vastapainoksi, joita voi kehitellä kaikessa hiljaisuudessa ja odottaa parasta hetkeä toimia. 22.8. jälkeen saat asioita liikkeelle. Vaikka et haluaisi, ole siihen asti tarkka rahasta.

Kaksonen

Elokuussa voit lopettaa touhuamisen ja keskittyä kirjoittamaan jotain loisteliasta. Tai vain nauttia ihmisten kokoontumisesta takaisin kaupunkeihin ja tietokoneiden ääreen puuduttavan mökkeilykauden jälkeen. Ole tarkka, että sanot mitä tarkoitat varsinkin 10.8. ja aina 27.8. asti. Jos hoidat paperiasioita, viestien perillemeno kannattaa tarkistaa. Loppukuusta kyse voi olla kodistasi tai siitä, mille perustat elämäsi.

Rapu

Elokuuhun sopisi järjestää raha-asiat kuntoon. Voit käydä läpi myös huonekalut ja komerot, ja viedä ylimääräiset kirpparille tai tehdä hyvän uuden hankinnan. Sinulla pitäisi olla puhtia kuin siinä kuuluisassa pienessä kylässä vielä ensikuun alkupuolelle asti, joten rakenna uudennäköisen elämäsi puitteita tai nosta kuntoa lempitreenilläsi. Täysikuu 13-14.8. ja uusikuu 30.8. voivat olla käännekohtia.

Mainokset

0 Responses to “Elokuun kuukausihoroskooppi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

elokuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Hei   syys »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: