Syyskuun kuukausihoroskooppi

Neitsyt

Syyskuu on oma kuukautesi. Syyskuun ensimmäinen viikonloppu antaa hyvän vireen koko kuukaudelle – olet maailmassa näköalapaikalla ja aika voi osoittautua tuottoisaksi. Kuun puoleenväliin asti olet ihmisten suosikkiseuraa ja täyden kuun aika 11-13.9. voi olla erityisen romanttista. Pienet tärkeät asiat sujuvat parhaiten 10.-26.9.

Vaaka

Alkukuu on kuluvien vuosien mittakaavassa rauhallinen, voit tarkkailla uniasi. Ole järkevä rahankäyttäjä 19.9., silloin taivaalla on sananlaskun Kankkulan kaivo. 24.9. lähtien olet taas ihmisten keskellä ja tekemässä tärkeitä ratkaisuja, jotka voivat tällä kertaa koskea vanhempiasi tai lapsuudenperhettäsi. Itsetuntemus on valttia ajan haasteissa.

Skorpioni

Syyskuu näyttää mukavalta. Kuun alkupuoliskolla on iloa ystävistä ja verkostoista, jotka voivat tuoda mukanaan jopa aineellista hyvää. Maailma muuttuu, mutta koeta vastustaa kiusausta yrittää hyötyä siitä muiden kustannuksella. 20.9. lähtien voit hiljentää tahtia ja kuunnella aavistuksiasi. Hetkellinen takapakki ihmissuhteessasi ei ole lopullista.

Jousimies

Jouskari ei ole rutiinin ystävä, joten syyskuun paluu pulpettiin voi tuntua raskaalta. Alkukuussa kannattaa kuitenkin laittaa tarvittavat yksityiskohdat järjestykseen, koska kuun puolen välin jälkeen ihmiset ja asiat vievät hyvällä uudella energialla. Syyskuun viimeisen viikon pitäisi olla on sen paras. Töissä eteneminen on tauolla vuoden loppuun asti ja ehdit miettiä, mihin olet valmis.

Kauris

Alkukuu tarjoaa lujan perustan, jota vasten voit jatkaa syvyyksien tutkimista. Olet yksi niistä, joiden sisäiset muutokset heijastelevat maailman tämän hetkisiä uudistumistarpeita ja pääset tarvittaessa käyttämään isoja voimia. Tutustu omaan periksiantamattomuuteesi. Kun kaipaat hengähdystauon vakavilta asioilta, voit etsiä sitä aistinautinnoista.

Vesimies

Alkukuun lujat ja onnekkaat kuviot osuvat vesimiehen osalta elämänalueille, joissa täytyy luopua ja päästää irti. Minkä voit antaa mennä ilman katkeruutta? Älä säikähdä pahoja unia, ne ovat avuksi. Jos suunnittelet kodin uudistamista tai uuden kodin hankintaa, loppukuusta puolisosi esittää eriävän mielipiteensä hankkeesta tai kaverin asiat vievät kaiken ajan. Viivytys on väliaikainen ja tarpeellinen, jotta ehtisit miettiä mitä oikeasti haluat.

Kalat

Syyskuussa aurinko paistaa parisuhdealueelta ja lisäksi on luvassa sekä kauniita lahjoja että kauniita sanoja. Muista sinäkin kertoa tunteistasi sanoin! Täydenkuun aika 11.-13.9. on erityisen romanttista, mutta sopii myös sen miettimiseen, miten ensimmäinen puolivuotinen oman syntymäpäiväsi jälkeen on sujunut. Puhtia riittää 20.9. asti. Sisaruksesi tai naapurisi ovat mukavia.

Oinas

Tässä kuussa voit miettiä, miten tasapainotat rahantulon, arkirutiinit ja työasiat niin että voit itse hyvin. Sinulla on siihen upeat mahdollisuudet. 20.9. lähtien oma planeettasi mars tuo mukanaan uutta energiaa koko talveksi. Kuun viimeisellä viikolla ajan haasteet nostavat taas päätään, mutta kun tiedät kuka tai ketkä ovat liittolaisesi uudessa elämänvaiheessa, kaikki sujuu kyllä.

Härkä

Kuun ensimmäisen viikonlopun hienot kuviot tarjoavat pohjan koko syksylle – voit kokea oman itsesi, luovan työsi ja uusien näköalojesi olevan ennenäkemättömässä tasapainossa. Tutki kuitenkin mikä tai kuka on jumalasi paikalla, arvojärjestykseesi on tiedossa syvällisiä muutoksia halusit sitä tai et. Aurinko paistaa syyskuussa hauskanpidon huoneeseen, uskaltaudut ehkä vihdoin esiintymään kavereiden yllyttämänä.

Kaksonen

Syyskuussa on tapetilla se miten sijoitut maailmaan ja miten muut sinut näkevät, kyse voi olla työpaikasta tai statuksestasi. Luota älyysi. Täysikuu 11.-13.9. voi olla sekavaa aikaa, mutta jo 16.9. jälkeen asioiden pitäisi alkaa sujua – ihmiset muistavat soittaa ja näytät hyvältä. Maksa velkasi tai tarkista sen maksusuunnitelma, tähdet ovat valitettavasti pankin puolella. Kuun viimeinen viikko on sen paras.

Rapu

Keskivertoravulla ei ole mitään syyskuun arkeen paluuta vastaan. Alkukuu on kuitenkin rennompi kuin kuun viimeinen viikko, joten hemmottele itseäsi esimerkiksi täyden kuun aikaan 11.-13.9. Tässä kuussa ja loppuvuodesta apua tarjoavat kaverit ja tuttavat, kysy neuvoa ja tartu ehdotuksiin. Kiinnostaako politiikka? Loppukuusta, kun ajan haasteet nostavat taas päätään, voit kieltäytyä kaikesta vetoamalla remonttiin kodissasi.

Leijona

Syyskuu näyttää työteliäältä kuukaudelta työteliäänä vuonna. Hyvät uutiset ovat, että jos jaksat kantaa tämän roolin, se luultavasti myös alkaa kannattaa taloudellisesti. 20.9. alkaen saat lisäpuhtia mars-planeetalta ja vaikka kuun viimeisellä viikolla kaikki näyttäisi olevan jumissa, viivytys on väliaikainen. Ota terveytesi vakavasti.

Mainokset

0 Responses to “Syyskuun kuukausihoroskooppi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

syyskuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Elo   Lok »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: