Lokakuun horoskooppi

Jos tiedät nousevan merkkisi (Asc.), kannattaa lukea myös siihen liittyvä teksti.

Vaaka

Tämä on oma kuukautesi. Viime aikojen suloinen seurapiirielämä jatkuu 10.10. asti. Lokakuun toisella viikolla kulminoituu myös jokin viime keväällä alkanut ja koko kesän kypsynyt teema, joka voi hyvin olla vuosisadan romanssi tai ero. Vähintäänkin testataan kykyäsi sietää yllätyksiä. Kuun puolen välin jälkeen raha-asioiden pitäisi olla kunnossa.

Skorpioni

Saat hauskuustakuun maanantaista 10.10. lähtien ja viihdyt ihmisten seurassa enemmän kuin tavallisesti. Kampaajalle, kylpyyn ja vaatekauppaan pitäisi myös ehtiä tässä kuussa – kaunistautuminen tuottaa tavallista parempia tuloksia. Tähdet ehdottavat, että etsisit ensi kesään mennessä kumppanin, joka on tasavertainen kanssasi tai uuden tason nykyisestä suhteestasi.  Katso ympärillesi.

Jousimies

Jouskarin matkaa siivittää lokakuussa jokin luova projekti. Oletko jo aloittanut romaanin kirjoittamisen tai maailman isoimman tilkkutäkin? Muista ainakin käydä jumpassa, voit päästä uudelle tasolle marraskuun alkuviikkoihin mennessä. Puuhat saattavat olla ristiriidassa rahan säästämisen ja asuntolainan ottamisen kanssa, mutta ratkaisua ei tarvitse tehdä vielä. Lokakuun viimeisellä viikolla voit katsoa sisäänpäin.

Kauris

Syksyn riennot eivät välttämättä houkuta, koska työasioissa on kiinnostavampaa kuin moneen vuoteen. Voi olla, että pääset käsiksi johonkin, jota olet suunnitellut jo pitkään ja jos olet toiminut johdonmukaisesti, lokakuun pitäisi olla palkitseva. Parisuhteesi voi olla telakalla ja mietit itsekin kuka olet, mutta nämä tärkeät ajat ovat näyttämässä sitä vähä vähältä.

Vesimies

Lokakuun alkupuoli on oikein mukava, käytä sitä ihmisten tapaamiseen.  Syksyllä aloitetut opinnot voivat osoittautua merkittäviksi. Jos ylpeä nuori mies haastaa riitaa, huomaat fiksuna tyyppinä nopeasti, että ongelma on enimmäkseen hänen omansa.  Kuun puolen välin jälkeen kannattaisi raha-asioissa olla erityisen järkevä.

Kalat

Lokakuun toiselta viikolta lähtien olet syksyn mukavimmassa sosiaalisessa vaiheessa marraskuun alkuun asti.  Töissä taas voi olla rähinää, joko paljon tekemistä tai nokkiinsa ottava, ylpeä työkaveri. Kuukauden tärkeimmät teemat liittyvät kuitenkin ihmisenä kasvamiseen oman sielunsa pohjamutia seulomalla. Kun tulet tutuksi sen kanssa mitä pelkäät eniten, tiedät kuka on oikea ihminen rinnallesi.

Oinas

Lokakuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat vakavia, tunteikkaita ja herkkiä.  Muista sanoa, että rakastat – olisi jopa hyvä aika sopia hääpäivästä tai mennä naimisiin. Taivaalla on lisäksi vallankumousta, varsinkin maaliskuisille, ja mukavaa toiminta- tai treenitarmoa kaikille oinaille 12.11. asti. Fyysisen kuntosi pitäisi olla hyvä.

Härkä

Lokakuun alku kannattaa käyttää käytännön asioiden järjestelyyn, koska 10.10. saamme tavalliseen syksyiseen tapaan loiskauksen intohimoa parisuhdealueellesi. Venus liikkuu skorpionissa marraskuun alkupuolelle. Etsi tässä kuussa itsellesi kaveri talveksi tai tutustu puolisosi kaikkiin puoliin uudestaan. Kuun puolesta välistä sen loppuun olet yksinkertaisesti magneettinen, vaikka se ärsyttäisi itsestään liikaa luulevia nuoria mieshenkilöitä.

Kaksonen

Lokakuu on syksyn mukavimpia aikoja aina 24.10. asti. Ihmiset soittelevat ja kaupungilla tapahtuu. Voit kuitenkin jo kuun puolessa välissä joutua väljentämään päivärutiiniasi, jotta pysyt kunnossa etkä sairastu. Kuun puolesta välistä lähtien kuulet ehkä salaisuuksia ja paljastuksia, mutta pidä oma kielesi kurissa, jotta sinua ei vahingoitettaisi sanoilla.

Rapu

Miten kotisi remontti sujuu? Oletko joutunut ottamaan vastuuta vanhemmistasi? Meneillään on edelleen paljon tai liikaa, mutta tässä kuussa raha-asioiden pitäisi sujua vauhdilla ja tyylillä. Suunnilleen 10.10. alkaa syksyn kivoin seurapiirivaihe, kannattaa lähteä ulos asunnosta. Kavereista ja sisaruksista on varmasti apua, kun uskallat sitä pyytää.

Leijona

Aika toimia ja saada aikaiseksi? Olet ennätysvauhdissa aina 12.11. asti. Tartu suunnitelmiesi toteutukseen ja tee tarvittavia sopimuksia. Toinen tärkeä teema on tiedon etsiminen ja välittäminen – on olennaisen tärkeää, miten ilmaiset itseäsi sanallisesti. Jos elämästäsi puuttuu ns. parempi puolisko, voit tässä kuussa löytää hänet rappukäytävästä tai sisarustesi kavereista eli lähempää kuin arvaatkaan.

Neitsyt

Lokakuussa saat olla sivussa maailman menosta ja keskittyä rauhassa omiin puuhiisi, kun muut touhuavat ja poukkoilevat.  Esillä on kuitenkin rahaan ja omaisuuteen liittyviä asioita. Voit tehdä  onnistuneita ja pysyviä kauppoja tai myydä pois jotakin lopullisesti. Kuun puolenvälin jälkeen joku kertoo sinulle salaisuuden ja aika sopii luotettavimpien ystäviesi tapaamiseen.

Mainokset

1 Response to “Lokakuun horoskooppi”Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

lokakuu 2011
ma ti ke to pe la su
« syys   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: