Marraskuun kuukausihoroskooppi

Skorpioni

Tämä on oma kuukautesi. Olet varsinkin kolme ensimmäistä viikkoa maailman kanssa yhtä ja saat paljon irti itseesi ja fyysiseen hyvinvointiisi keskittymisestä. Taloutesi pitäisi kehittyä paremmin kuin hyvin tässä kuussa, mutta valmistaudu olemaan kärsivällinen yksityiskohdissa ja paperiasioissa 24.11. alkaen. Kahdenkeskisiin hetkiin sopii täyden kuun aika 10.11.

Jousimies

Marraskuussa olet täysin valloittava ja ihmisten suosikkiseuraa. Osaat myös puhua kauniisti ja teet sanoillasi vaikutuksen. Jos maksat käteisellä, pieni ylellisyys on enemmän kuin paikallaan. Kuun viimeisellä viikolla on luvassa yllättävä päättyminen, jota seuraa uusi alku ja voit samassa joutua pyörtämään lupauksesi. Koeta olla liioittelematta, sillä joulukuussa joudut luultavasti palaamaan asiaan.

Kauris

Marraskuu näyttää energiseltä ja hyvältä. Verkostoistasi on iloa ja 12.11. lähtien nouseva tekemisen puhti kulminoituu kuun lopussa 20.11. lähtien poikkeukselliseen voimaan ja tasapainoon. Olet aarteiden äärellä. Perjantai 25.11. saattaa tuoda mukanaan kummallisen unen tai muiston menneisyydestä. Tartu oivallukseen, mutta anna asian mennä.

Vesimies

Vesimiehillä on lupa vähän murjottaa marraskuussa. Hyviäkin uutisia toki on – kaverit ja porukat ovat tässä kuussa erityisen kivoja. Ärsyttävä nuori mies poistuu näyttämöltä 12.11. ja intohimon tuulet siirtyvät makkarisi seudulle lopputalveksi. Kuun viimeisellä viikolla joku kerhoistasi joudutaan lopettamaan yllättäen, mutta se on viime kädessä kaikkien parhaaksi.

Kalat

Marraskuun sisäänpäinkääntyneisyys on kaloista luontevaa. Kuun kolmen ensimmäisen viikon aikana voit yllättäen vakuuttaa muut työpaikalla tai sosiaalisessa ympyrässäsi siitä, miten fiksu olet. Uuden kuun aikaan 25.11. jokin päättyy lopullisesti ja asemasi on muuttunut. Jälkiselvittelyt voivat kestää tammikuulle asti, mutta olet luultavasti voiton puolella, jos sait lahjakkuutesi esille alkukuusta.

Oinas

Marraskuu aloittaa parin kuukauden mittaisen jakson, jonka aikana tehtäväsi on tutkia, miten laajennat näköalojasi tai opit uutta. Matkustatko tai harkitsetko toiseen maahan muuttamista? Ajattelitko opiskella lisää? Ole kärsivällinen, vaikka se on vaikeaa. Tarvitset aikaa yksityiskohtien tarkistamiseen, menneiden miettimiseen ja ennenkaikkea ihmiset ympärilläsi tarvitsevat aikaa asioiden sulattamiseen.

Härkä

Kiinnitä huomiota täyden kuun aikaan 10.11. ja sen jälkeisiin viikkoihin. Jokin mitä aloitit alkukesällä alkaa nyt todella kantaa hedelmää. Kyse voi olla uudesta treenistä tai ruokavaliosta tai jostakin isommasta päätöksestä. 20.11. aikaan tarmo, uudet horisontit ja intohimo muutokseen ovat hienossa tasapainossa. Loppukuusta tulee olla erittäin tarkkana raha- ja sopimusasioissa.

Kaksoset

Marraskuussa on tärkeää saada arki kuntoon. Tarkista, miten paljon nukut ja mitä syöt, jotta jaksat. Toinen teema liittyy kumppanuuksiin – marraskuu tarjoaa romantiikkaa ja kauniita sanoja. Raha-sioidenkin pitäisi sujua. Uuden kuun 25.11. jälkeen joku voi olla yllättäen poissa kuvioista tai vanha heila on taas kiinnostunut sinusta. Hauskaa on varmasti, mutta sen, onko sanoille katetta, saat selville vasta tammikuun puolella.

Rapu

Marraskuussa olisi aika pitää hauskaa tai keskittyä luoviin projekteihin, jos vain ehtisi! Eri elämänalueesi vaikuttavat toisiinsa tällä hetkellä niin paljon, että on vaikea vetää rajaa, missä velvollisuus loppuu ja huvi alkaa. Kuun lopulla voit joutua yllättäen luopumaan luottokampaajastasi tai remonttimiehistä, mutta se on lopulta kaikkien parhaaksi. Et valitettavasti löydä uusia ennen vuodenvaihdetta.

Leijona

Ovatko viime kuukaudet olleet vauhdikkaita? 12.11. lähtien on lupa hidastaa tahtia ja muistella, mitä leppoisampi hauskanpito on. Ehdit ehkä korjata jotakin kotona, mutta tärkeintä olisi nyt joko uskaltaa ihastua uuteen ihmiseen tai viettää aikaa lastesi kanssa, eli nauttia spontaaniudesta ja ainutlaatuisista tunteista. Kuun lopussa saatat tyytyväisenä hylätä jonkin aikaavievän ikuisuusprojektisi.

Neitsyt

Marraskuussa saat aikaiseksi. Puhtia ja elinvoimaa virtaa kartallesi 12.11. lähtien ja 20.11. aikaan tasapaino on käsin kosketeltavaa. Olet paremmassa vedossa kuin pariin vuoteen. Kotiisi liittyvät suunnitelmat ovat myötätuulessa 24.11. asti ja onnistuvat hyvin, vaikka koko joulukuu voi mennä papereita tarkistellessa. Asiat selviävät viimeistään tammikuussa. Koeta olla kärsivällinen ja tarkkaavainen, kun ihmiset liioittelevat.

Vaaka

Jos olet kyllästynyt kaikkeen vakavaan, ota avuksi synkänhauska huumori. Voit marraskuussa joutua heittämään pois tavaroitasi ja luopumaan suosikkinaapuristasi tai lyhyestä työmatkastasi, mutta muutos on hyvästä. Samalla alkaa jakso, jonka aikana voit hioa puhetaitosi tai kirjallisen ilmaisusi uuteen uskoon. Valmista on viimeistään tammikuussa.

Mainokset

0 Responses to “Marraskuun kuukausihoroskooppi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

marraskuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Lok    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: