Joulukuun kuukausihoroskooppi

Stressitöntä joulun odotusta kaikille! Jos tiedät nousevan merkkisi (Asc.) kannattaa lukea myös sitä koskeva teksti.

Jousimies

Tämä on oma kuukautesi – kuun kolme ensimmäistä viikkoa maailma tuntuu olevan yhtä hyvällä tuulella kuin jousimiehet keskimäärin. Myönteisyyttäsi koetellaan, kun joudut palaamaan asioihin, joiden luulit jo olevan valmiita ja selittämään, mitä tarkoitit. 14.12. lähtien kaiken pitäisi rullata paremmin. Kuunpimennys ja täysikuu 10.12. herkistävät nekin sielun sopukoihin unohtuneille asioille.

Kauris

Nyt on aika tavata ihmisiä ja ostaa se kaunis talvitakki tai leikkauttaa hiukset. Olet erityisen ihana 21.12. asti ja senkin jälkeen muun maailman kanssa samalla aaltopituudella. Pelkkään ihanuuteen ei tarvitse tyytyä, koska olet myös energinen ja aikaansaava. Mitä vielä? Sinulla on voimia enemmän kuin uskot. Se on hyvä tietää, koska joku saattaa säikähtää sinua ympäröivää magneettikenttää.

Vesimies

Joulukuu on tavallisen hyvää aikaa. Teet tulevaisuuden suunnitelmia, mutta joudut todennäköisesti muuttamaan yksityiskohtia, kun tarkistat faktat. 14.12. alkaen on selkeämpää. Oletko vihainen jostakin, mitä menetit? Älä anna sen vaikuttaa terveyteesi, vaan puhdista sielun ikkunat kauniilla ajattomalla musiikilla.

Kalat

Joulukuussa voi tuntua, että se, mitä yrität sanoa ei oikein kuulu kauppojen joululevyjen alta. Tarkista ja säilytä ostosten kuitit. Kuunpimennyksen aikaan 10.12. muistot voivat tuoda oivalluksen lapsuudenperheestäsi. Luottoystävät ilahduttavat 21.12. asti ja senkin jälkeen tiedät, mihin kuulut. Onko näyttämölle ilmestynyt älykäs nuori mies? Seuraavan puolen vuoden aikana joudut pohtimaan tarkaan, kenen kanssa kuulut yhteen.

Oinas

Joulukuussa ei ole mitään vikaa ja saat valmistella joulua rauhassa ilman ylimääräistä pikkujoulukutsujen vyöryä. Viime kuussa alkanut suunnan pohdiskelu jatkuu ja täysikuu 10.12. voi olla sen suhteen merkittävä. Joulun seutuunkin sopii rauhallinen tahti ja mietiskelevä ote. Jos terveytesi reistailee, kannattaa kokeilla vitamiinilisää tai tarkistaa ruokavalio, niistä on nyt erityisen paljon hyötyä.

Härkä

Talven mukavin sosiaalinen jakso kestää joulukuun alusta talvipäivän seisaukseen 21.12. asti. Tapaa vanhoja ystäviäsi ja kuuntele ajatonta musiikkia. Kun energiakaan ei puutu, ei voi kuin päivitellä, miten leppoisasti eräät osaavat jouluvalmistelut hoitaa. Tässä kuussa ja joulun tienoilla voit tuntea myös menetysten ja loppumisen painoa, mutta muista että niiden takana on vain ajan kulumiseen vääjämättä kuuluva muutos.

Kaksoset

Puheliaana ja hauskana otuksena olet yleensä pikkujoulujen stara ja toki näin voi olla tänäkin vuonna. Ehdotan kuitenkin, että silti vaihteeksi keskittyisit nykyiseen suhteeseesi ja menisit siinä syvemmälle, tai tutkisit rehellisesti toiveitasi ja pelkojasi, jotta tiedät minkälaisen ihmisen haluat vierellesi. Kumppanuuksen kelailu jatkuu vuodenvaihteen yli, mutta on selkeämpää 14.12. alkaen. 21.12. lähtien on muutenkin hauskinta.

Rapu

Joulukuussa suosittelen pikkujoulujen sijasta kahdenkeskisiä kynttiläillallisia ja säännöllistä elämää. Tasapaino säilyy jos jaksat syödä terveellisesti, nukkua välillä ja rentoutua romanttisissa fiiliksissä. Jouluvalmistelut etenevät arjen keskellä ja saatat tavalliseen tapaasi tehdä kovasti joulua toisille, mutta muista, että juhla tulee joka tapauksessa ja nautit siitä enemmän, kun et ole burn outissa. Tarkista joulukorttilistasi osoitteet ennenkuin lähetät kortit.

Leijona

Oletko koskaan tehnyt itse joululahjoja? Vai teetkö suurimman osan lahjoista aina itse? Nyt olisi aika kokeilla vähintään joulurunon kirjoittamista, jos sinapin keittely tai hedelmäkakkujen leipominen ei innosta. Aurinko paistaa luovuuden huoneesta ja väkerryksistäsi tulee upeita. Lisäksi on alkamassa puolen vuoden jakso, jonka aikana saat käydä tarkkaan läpi koko omaisuutesi ja heittää pois turhat tavarat. Joulu voi olla yllättävän romanttinen.

Neitsyt

Talven mukavin sosiaalinen jakso kestää joulukuun alusta talvipäivän seisaukseen 21.12. asti. Luultavasti vihaat isoja pikkujouluja ja joulun valmisteluihin kuuluvaa tuhlaamista, mutta niiden oikeiden ihmisten kanssa on tänäkin vuonna tasokasta ja hauskaa. Eniten puhtia on 1.-10.9. syntyneillä, jotka aloittavat uutta minkä ehtivät. Muutkin ovat tasapainossa ja asiat tuntuvat sujuvan.

Vaaka

Joulukuun hauskimmat ajat ovat vasta 21.12. jälkeen, jolloin järjestetään taas kivoja kemuja. Sitä ennen jäät vapaaehtoisesti pois jokavuotisista patsastelutilaisuuksista, ellet ole juuri saanut ensimmäistä kutsuasi presidentinlinnaan. Pakettikorttirunoilu onnistuu tänä vuonna erityisen hyvin. Lokakuun puolen välin jälkeen syntyneillä vaaoilla on vielä kana kynittävänä itsensä kanssa ensi vuonna.

Skorpioni

Skorpparin joulukuu voi tarjota yllätyksiä asumisen ja rahan suhteen – voi olla, ettet esimerkiksi saa myytyä kaikkea, mitä toivoit ennen vuodenvaihdetta. Etsi reippaasti tukea verkostoiltasi ja kavereiltasi, he osaavat olla avuksi. Palautat tässä kuussa ihmisiä maan pinnalle lempeämmin kuin tavallisesti ja neuvosi muistetaan. Ilmapiiri suosii selväpäisyyttä ja konkretiaa. Joulusta pitäisi tulla rauhallinen.

Mainokset

1 Response to “Joulukuun kuukausihoroskooppi”


  1. 1 Eeva Liisa marraskuu 30, 2011 9:20 am

    Kiitos! Kiva saada kuukauden käyttöohje vähän etukäteen! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Maija

Kirjoittaja on innokas elämän opiskelija, astrologian harrastaja ja ammatiltaan kirjastosihteeri (FM).

Kalenteri

marraskuu 2011
ma ti ke to pe la su
« Lok    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkisto

Mainokset

%d bloggers like this: